Ons huisreglement

Reservatie

Wij werken enkel op afspraak. U kan een reservatie maken via ons reservatieformulier of telefonisch op mobiel nummer 0474 31 56 07

Tijd

Kom op tijd! De behandeling start op de tijd van de afspraak en eindigt op de voorziene eindtijd. Een latere aankomst resulteert bijgevolg in een kortere behandelingstijd.

Annulatie

Een afspraak annuleren kan tot 24 uur voor de behandeling. Indien u later dan 24u op voorhand of helemaal niet annuleert wordt de behandeling volledig aangerekend. U ontvangt dan een factuur die binnen de 14 dagen dient betaald te worden.

Betaling

Betaling geschiedt uitsluitend contant en onmiddellijk na iedere massagebeurt. Pinnen is niet mogelijk.

Hygiëne & corona

Wij vinden hygiëne zeer belangrijk. U kan voor een massage thuis douchen of u kan ook gebruik maken van onze douches. Wij dragen zorg voor de absolute netheid van ons massagesalon. We zijn er zeker van dat u dit erg kan waarderen.
Onze masseuses dragen zolang als de coronamaatregelen gelden een mondmasker van het begin tot het einde van uw bezoek. We vragen ook dat u zelf een mondmasker draagt.
Er is desinfecterende handgel voorzien aan de inkom en in iedere massagekamer.

Persoonlijke zaken

Laat best waardevolle zaken thuis. Sai Tharn wellness aanvaardt geenszins aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of beschadiging van eigendommen van de klant.

Medische aansprakelijkheid

De behandelingen die bij Sai tharn worden toegepast zijn niet bedoeld als vervanging voor een professionele medische behandeling.
Er zijn omstandigheden waarin je beter niet gemasseerd wordt (hart- en vaatziekten, aandoeningen van het lymfestelsel, recente operaties, hernia, breuken, kanker, huidgezwellen, botproblemen, enz…). Raadpleeg hierbij altijd eerst je arts.
De klant maakt vrijwillig gebruik van de diensten van Sai Tharn. Sai Tharn is niet aansprakelijk voor enig letsel, zowel psychisch als lichamelijk dat de klant overkomt tijdens de massage.